Keukenapparaten met speciale Ixina garantie

Wie een keuken met keukenapparaten te Lier koopt kan op beide oren slapen. Wij voorzien een langdurige garantie op zowel de meubels als op de toestellen.

Serenity garantie

Bij Ixina krijgt u 10 jaar garantie op alle meubelelementen. U kunt uw keuken dus naar hartenlust gebruiken zonder zich zorgen te moeten maken over de levensduur of eventuele defecten.

Garantie op toestellen

Naast de garantie op de keukenmeubels krijgt u uiteraard ook op de keukenapparaten bij ons te Lier de nodige garantie. U ontvangt standaard twee jaar garantie, met de mogelijkheid om dit uit te breiden naar vijf jaar. Wij doen dan ook steeds meer voor onze klanten voor, tijdens en na de aankoop van uw keuken.

Contact

Hebt u vragen? Wenst u een afspraak? Aarzel dan niet en bel ons meteen! Vraag gerust ook onze folder aan met tal van acties en promoties. Op onze facebookpagina vindt u tevens allerlei leuke weetjes en nieuwtjes. Wij organiseren bovendien op regelmatige basis opendeurdagen zodat u kunt langskomen en meteen onze schitterende keukens kunt bewonderen tijdens deze leuke actiedagen.